top of page
scetch of battery  black white_.jpg

Alkalne baterije

Alkalne baterije specijalno su formulirane kako bi ispunile sve veće zahtjeve današnjih novih generacija uređaja kao: PDA, digitalne kamere, daljinske upravljače, igračke te različite audio i video prijenosne uređaje.

Baterije za slušne aparate

Cink-zrak baterije za slušne aparate odlikuju se poboljšanim karakteristikama kao što je stabilan radni napon u različitim temperaturnim uvjetima, jedinstveno su izrađene kako bi osigurale savršene performanse. Bitno je znati da ove baterije rade na principu reakcije cinka sa kisikom, te da prije upotrebe baterije treba odlijepiti PVC foliju te pričekati 3 minute prije stavljanja baterije u uređaj. Također treba napomenuti da kada se skine folija, baterija se konstantno pomalo troši, bez obzira da li se koristi ili ne.

Cink klorid baterije

Cink-klorid baterije načinjene su kako bi ispunile ekonomične i pouzdane energetske zahtjeve uobičajenih uređaja pogonjenih baterijama kao što su: satovi, igračke, svjetiljke te daljinski upravljači.

Dugmaste baterije

Ove baterije nude vrhunski radni učinak po pitanju pouzdanosti i sigurnosti te na sobnoj temperaturi imaju izvanredan vijek skladištenja. Koriste se za pogon: satova, kalkulatora, elektronskih organizatora, igračaka, daljinskih upravljača i ključeva i slično.

Litijeve baterije

Litijeve baterije nude široki raspon veličina i modela koje rade u velikom rasponu temperature. Odlikuju se velikim vijekom skladištenja, čak do 10 godina i vrlo su pouzdane u kompjuterima i drugim osjetljivim uređajima. Najčešće se koriste za daljinske upravljače i ključeve, kalkulatore, termometre, auto-alarme, satove te razne podrške memorije u kompjuterima, kamerama i slično.

bottom of page